Alle BMA-metoder: 7-dages-kursus i Aulum den 19. - 25. oktober 2024

Master Akupunktur Uddannelse

Måske Den Bedste Akupunktur Uddannelse i Europa

Tak, du gav mig synet tilbage!

Uddrag fra Norsk Ugeblad

kro-og-helse-det-virker-for-mej-side-1Aina Therese (25) fik blodprop i øjet.

Aina Therese Rakstad vågner hjemme i sengen. Idet hun slår øjnene op, løber det iskoldt gennem hende. Hun ser næsten ingenting på det venstre øje.

Vi har blodpropper i familien, men det var alligevel et chok, da lægerne konstaterede, at jeg havde fået en blodprop i øjet, udtaler hun.

Jeg er blandt landets yngste med denne diagnose, selv om det faktisk kan ske for hvem som helst.

Fortvivlesen da lægerne fortalte, at det var meget lidt, de kunne gøre for at redde mit syn.

Aina Therese havde aldrig troet på alternative behandlingsformer, men efter råd fra sin svigermor, begynder hun alligevel at få behandlinger med akupunktur, for at samle energi. En dag får klinikken besøg af den danske terapeut John Boel. Han har fundet ud af et nyt akupunktur system, som han vil prøve på hende. Norsk Ugeblad er til stede ved deres første møde.

Jeg holder en bog op på ca. 2 meters afstand. John Boel beder hende om at lægge en hånd over det gode øje, og forsøge at se, hvad bogen hedder, med det dårlige øje.

Aina Therese gør som han siger, misser og blinker mod bogen.

Jeg kan se, at du holder noget i hånden, erkender hun. John Boel flytter bogen nærmere og nærmere hen mod hende. Da den er ca. 50 cm. fra øjet, skimter hun noget. –Jeg tror der står et ”s” og er det et ”e” på bogen?

John Boel lægger bogen og sætter en nål i hendes ene ringfinger. Han holder på ny bogen op, igen på 2 meters afstand. Aina Therese holder for sit gode øje og ser mod bogen med det andet.

Hvad! Der står ”Se godt ud”, læser Aina Therese åndeløst. Hun bliver helt stille og hendes øjne bliver blanke. Så retter hun uforstående blikket mod John Boel.

Dette er helt utroligt, den sorte skive i mit øje blev opløst.

Akupunktur 2000 virker direkte på hjernen, forklare John Boel. – Når jeg stikker i et reflekspunkt, stimulere jeg et bestemt sted i hjernen.

Aina Therese får 5 dages behandlinger af John. Tre uger senere tager Norsk Ugeblad kontakt med hende igen, for at høre om virkningen har holdt.

Efter den fantastiske første behandling, gik det lidt op og ned de næste dage. Nu er synet blevet vældig godt og stabilt. Jeg er utroligt glad og taknemmelig for, at John hjalp mig. Nu kan jeg køre bil, og er tilbage på mit job, stråler den unge mor.

Da Aina Therese for nyligt var til en undersøgelse på sygehuset, fik hun bekræftet, at synet er væsentligt forbedret og det er nu næsten umuligt at se skaden i hendes øje.

Blev kvit af grøn stær

Astrid Mansrud (82)

Jeg har både grøn stær og øjenforkalkning (macula degeneration). Mit syn var specielt dårligt, når jeg skulle fokusere. På Ullevål sygehus fik jeg klar besked. ”Forbered dig på at blive blind”. Men så hørte jeg om John Boel for et par år siden, og rejste straks til Danmark. Nogle uger efter min behandling, kunne jeg pludselig se mig selv i spejlet igen! Himmel, så overrasket og glad jeg blev. Trykket i mine øjne, på grund af grøn stær, var også gået ned, så jeg forbereder mig på ingen måde på at blive blind.

Smertefri efter en uge

Heinz Müller (65)

I en skytteulykke blev jeg ramt at to kugler i hovedet. De kapslede sig ind i hjernen, og jeg fik frygtelige smerter, syns- og balanceforstyrrelser samt ”sne” i det ene øje. Da kuglerne blev opereret ud, fik jeg det lidt bedre, men var slet ikke rask. Min livskvalitet var stærkt nedsat. Jeg var til et utal af specialister, jorden rundt. Til sidst var det John Boel, der hjalp mig. Efter 2 dages behandling fik jeg min balance tilbage. Den tredje dag var mit syn igen normalt, og efter en uge var jeg helt smertefri! Det var utroligt dejligt!

Tilbage til forsiden