Alle BMA-metoder: 7-dages-kursus i Aulum den 19. - 25. oktober 2024

Master Akupunktur Uddannelse

Måske Den Bedste Akupunktur Uddannelse i Europa

Sådan hjælper du flere patienter

Tre Moderne Akupunktur forbedringer

Tyske læger og heilpraktikere er vilde med de syv ”nye” Boel Moderne Akupunktur (BMA) metoder.

Sidste uge holdte jeg et 4-dages BMA kursus for tyske kollegaer. Jeg er næsten flov over at skrive det, men i de 28 år jeg har holdt kurser, har jeg aldrig set større begejstring for nyheder end på kurset i Hamburg.

Jeg vil derfor fortælle lidt om de tre metoder, der specielt vakte begejstring.

AcuChronic 2,0

AcuChronic har været en tur i forbedringsmaskinen og det faldt tilfældigvis sådan, at tyskerne var de første, der lærte det. En del af dem havde lært AcuLine og AcuChronic tidligere, så naturligvis hørte de efter, da jeg fortalte om det, men det var først, da AcuChronic 2,0 blev demonstreret, at det vakte virkelig begejstring.

Et ældre ægtepar, var de første, der blev behandlet. Konen har AMD og hun er igennem flere år blevet behandlet med AcuNova både hos Boel Akupunktur i Danmark og hos en kollega i Tyskland. Alligevel kunne hun se en linje ekstra på synstavlen ti minutter efter, hun var behandlet med den nye AcuChronic 2,0 metode.

Hendes mand havde herpes i den venstre side af ansigtet med meget stærke smerter (9 på en skala fra 0 – 10). Han havde prøvet mange forskellige metoder for at blive smerterne kvit, men uden resultat. Han fik tre behandlinger. Efter den første behandling var omkring halvdelen af smerterne væk, efter anden behandling var det lidt bedre og efter tredje behandling var han total smertefri. Man kunne se på ham, at han havde fået en ny livsgnist; øjnene var blevet meget klarere og ansigtet havde forandret sig.

AcuKing

Ca. halvdelen af eleverne havde lært kinesisk akupunktur (TCM). De sagde sammenstemmende, efter de havde lært AcuKing og behandlet nogle af de andre elever og selv var blevet behandlet, at de aldrig havde set TCM opnå samme resultater som AcuKing.

AcuOne

Den ottende BMA metode hedder AcuOne. Punkterne sidder rundt omkring navlen, og der er to ting, der er bemærkelsesværdige ved metoden: Den er fuldstændig smertefri, kan læres i løbet af meget kort tid og virker ekstremt godt specielt på smerter og organiske lidelser.

Der er kun to pladser tilbage på BMA kurset i København den 15.-18. december 2016.

Du kan få mange flere informationer om BMA på www.moderneakupunktur.dk

Tilbage til forsiden