Næste Master Akupunktør Uddannelse Starter 3. august 2024

Master Akupunktur Uddannelse

Måske Den Bedste Akupunktur Uddannelse i Europa

Hvordan virker AcuNova Akupunktur

l1060629

AcuNova – en stille revolution

Ny behandlingsmetode er ved at revolutionere helsebranchen.

Sidst i 1990´erne så et nyt behandlings-system dagens lys. Den nye metode fik navnet Akupunktur 2000 – for at undgå sammenblanding med kinesisk akupunktur, ændrede vi senere navnet til AcuNova, der betyder Ny Akupunktur.

Indtil nu, har godt 6.000 alternative behandlere, læger og andre sundhedspersoner fra 50 lande lært AcuNova der virker ekstremt godt på smertepatienter – både akutte og kroniske – samt blinde og svagsynede.

AcuNova virker via nervesystemet – i modsætning til kinesisk akupunktur, der virker via såkaldte meridianer. Det betyder at det er meget let at lære. Erfaringen fra de 4.000 tidligere elever viser, at ALLE kan lære det i løbet af bare tre intensive dage.

Hvordan virker AcuNova Akupunktur?

I og omkring alle led findes punkter, der er ekstrem virksomme til behandling af godt 70% af de såkaldt kronisk syge patienter som lægevidenskaben har opgivet med ordene: ”Det må du lære at leve med”

Forskning i AcuNova Akupunktur

Akupunktør John Boel, og en håndfuld videnskabsmænd med neurologen, dr. Poul Andersson i spidsen, brugte rigtig mange timer på at udforske det nye system.

Efterhånden som forskningen skred frem, blev de klar over, at AcuNova indeholdt nogle enestående potentialer, som man ikke før havde set indenfor noget andet kendt sundheds-system.

Hvad er hemmeligheden bag AcuNovas´ succes? 

En sund og rask krop ”reparerer” sig selv hele tiden. Denne naturlige helbredelsesproces kan undertiden stoppe f.eks. på grund af: Arvelige faktorer, forgiftning, stråler, alvorlige skader, trauma, virus og bakterier samt mangel på næringsstoffer.
AcuNovas hemmelighed er den enkle, at den kan genstarte den naturlige helbredelses-proces, når den er gået i stå.
Eller med andre ord: AcuNova bruger naturens egen helbredelsesmetode til at behandle årsagen til problemet – ikke symptomerne.

Derfor er der ingen bivirkninger forbundet med en AcuNova behandling.

Udbredelse
Siden den spæde start i slutningen af 1090erne, er der sket meget.
Hver måned bliver over 1.000.000 patienter verden over behandlet af de godt 6.000 elever, der har lært AcuNova.

Disse patienter får håbet tilbage – de får en ny chance for en bedre tilværelse uden sygdom.
AcuNova er blevet præsenteret på flere internationale akupunktur- og lægekongresser i Kina, Schweitz, Tyskland, Østrig, Spanien og Sri Lanka hvor ”Det Åbne Internationale Universitet for Komplementær Medicin” pga. opdagelsen af AvuNova hædrede John Boel med titlen: ”Århundredets Akupunktør” – som den første i verden.

Der afholdes 3-dages kurser i Danmark, Tyskland og Schweiz.

Hvad kan ikke helbredes? 

Med AcuNova kan man desværre ikke helbrede: Kræft, Dissemineret Sklerose (MS), AIDS, Parkinsons syge, Alzheimers, Muskelsvind, Cystisk fibrose, Mentale sygdomme, Diabetes 1, Spastikere, Down – og nogle andre medfødte syndromer

Hvis patienterne mangler vitale vitaminer, mineraler eller andre næringsstoffer, skal de have tilskud af disse for at blive helbredt.

Hvad kan behandles med Acunova?

Erfaringerne viser, at AcuNova kan hjælpe godt 80% af alle patienter med:

Akutte smerter fx sportsskader.

Kroniske smerter fx gigt.

Organiske sygdomme fx Colitis

Blinde og svagsynede, fx AMD

Hvad er hemmeligheden?

Den kendte danske humorist Robert Storm P udtalte engang: ”Det er svært at spå – især om fremtiden”.

Hvis nogen, sidst i 1990erne havde spået, at AcuNova (Akupunktur 2000) i løbet af få år, ville ændre livet for millioner af mennesker, var han nok blevet mødt med mistro og måske endog med hån.

Årsagen til denne succes skyldes bl.a., at AcuNova virker på godt 70% af alle smertepatienter – også dem, der er opgivet af lægevidenskaben.

John Boels opdagelse: ”Rundt omkring alle led findes meget følsomme refleks punkter (krystaller), der har forbindelse med de forskellige afsnit af hjernen”.

Tilbage til forsiden