Alle BMA-metoder: 7-dages-kursus i Aulum den 19. - 25. oktober 2024

Master Akupunktur Uddannelse

Måske Den Bedste Akupunktur Uddannelse i Europa

Hvorfor er Boel Moderne Akupunktur verdens hurtigst voksende akupunktursystem?

Danmarks største akupunktur kursus udbyderL1070229

Boel Moderne Akupunktur er Danmarks absolut største udbyder af akupunkturkurser med omkring 7.000 elever fra 54 lande.

Det betyder, at vi har haft flere elever end alle de øvrige akupunkturskoler tilsammen – Probably!

I løbet af bare en uge, lærer eleverne 11 unikke akupunkturmetoder, der tilsammen hedder Boel Moderne Akupunktur (BMA). De ikke kun lærer metoderne – de lærer også at beherske dem så godt, at de kan hjælpe 90% af de patienter, der kan behandles med akupunktur.

Hvorfor?

  1. BMA er meget enkelt at anvende.
  2. BMA virker lynhurtigt.
  3. Kurset varer kun syv dage.
  4. BMA er meget enkelt at lære

1. BMA er meget enkelt at anvende.

BMA virker via nervesystemet/hjernen. Ved at påvirke specifikke punkter, er man i stand til at kickstarte kroppens egen helbredelsessystem. Det er lige så enkelt, som det lyder. Hemmeligheden – hele hemmeligheden – ligger i at ramme disse punkter præcist. Millimeter præcist. Det lærer eleverne på 7-dages kurset.

Mange 100 timers forskning er baggrunden for, at eleverne kan lære at anvende teknikken i løbet af bare syv dage.

Som verdens største videnskabsmand, Albert Einstein, udtalte ”Sandheden er enkel

2. BMA virker hurtigt – lyn hurtigt. Ca 1,7 millioner danskere har en såkaldt kronisk sygdom, og har derfor fået den nedslående besked af lægen, ”Det skal du lære at leve med”. Forbavsende nok, man kan endda måske sige chokerende nok, kan en BMA specialist hjælpe omkring 90% af disse ”uhelbredelige patienter”.  De fleste mærker en bedring allerede i løbet af de første to dage.

3. Undervisningen varer kun en uge.

Undervisningen er delt i to moduler:

3-dages AcuNova Akupunktur kursus, hvor eleverne lærer den første BMA metode, der er specielt velegnet til behandling af smerter samt blinde og svagsynede.

5-dages Boel Moderne Akupunktur kursus der består af de øvrige BMA metoder.

Erfaringen viser, at alle kan lære BMA i løbet af en uge, og derved blive i stand til at hjælpe 9 ud af 10 af de patienter, lægevidenskaben ikke kan helbrede.

4. BMA er meget enkelt at lære, og det er faktisk vores største problem – at få kollegaer til at forstå, at man i løbet af bare syv dage kan lære at behandle sygdomme, som lægevidenskaben har opgivet. Forklaringen er imidlertid meget enkelt. BMA anvender naturens egne helbredelsesmetoder. Kroppen er indrettet så viselig, at den – hvis den bliver syg – i de allerfleste tilfælde helbreder sig selv, via immunforsvaret og andre selvhelbredende systemer, vi har udviklet gennem mange tusinde år.

Når det automatiske helbredelsessystem er gået i stå, lærer en BMA akupunktør at sætte den i gang igen – forudsat at kroppen får tilstrækkelig ernæring (vitaminer, mineraler, olier og fedtsyrer).

Do you want to change the world – together with us?

Tilbage til forsiden