Alle BMA-metoder: 7-dages-kursus i Aulum den 19. - 25. oktober 2024

Master Akupunktur Uddannelse

Måske Den Bedste Akupunktur Uddannelse i Europa

Kris – Kvindelandsholdets Playmaker gennem mange år

KrisBoel Akupunktur er sponsor for FC Midtjyllands dame håndboldhold, så derfor var jeg i Boxen for at se landsholdet spille kvartfinale i aftes.

Selvom vi desværre tabte til Rumænien i sidste sekund, var det alligevel en fantastisk oplevelse – sammen med 10.186 andre håndbold-interesserede at opleve en fantastisk kamp.

Efter kampen stødte jeg tilfældigvis på landholdets tidligere playmaker, Kristine Andersen (Kris), og det fik mig til at tænke 15 år tilbage, da de bedste sportslæger opgav at hjælpe Kris med behandlingen af en meget smertefuld hælespore.

Hun var dømt ude – karrieren forbi.

Her er uddrag fra BT og TV2.

Rædslerne forbi for Kristine Andersen 11 lange måneders skadepause er overstået for den tidligere OL-guldvinder Kristine Andersen, Ikast. I begyndelsen af august så det ellers ikke ud til, at landsholdspilleren nogensinde skulle tilbage til top-håndbold. ”Fra maj til august var der overhovedet ingen fremgang at spore. Jeg opsøgte derefter akupunktør John Boel, og det blev mit held. Fra det tidspunkt begyndte det virkelig at gå fremad”.

En Scanning for en måneds tid siden viste at betændelsen ved scenen i foden var væk.

Ps.: Kris spillede en enkelt kamp på Ikast-Bordings andet hold, for derefter igen at indtage playmaker rollen både på Liga- og kvindelandsholdet

På Kris´ anbefaling behandlede vi i øvrigt landsholdspiller Claus Flensborg for samme problem!

Hælespore er en meget smertefuld lidelse. Eleverne på AcuNova kurset lærer at hjælpe 80% af patienter med hælespore – også i de tilfælde hvor lægevidenskaben har opgivet.

Tilbage til forsiden