Alle BMA-metoder: 7-dages-kursus i Aulum den 19. - 25. oktober 2024

Master Akupunktur Uddannelse

Måske Den Bedste Akupunktur Uddannelse i Europa

Kirsten (77)

Kirsten var Boel Akupunkturs første total blinde øjenpatient. Hun havde været blind i 4 år, og allerede efter første behandling fik hun ”fingersyn” – til vores store overraskelse.

Det var en fantastisk oplevelse for os alle, og det står stadigvæk mejslet ind i hukommelsen. Faktisk får jeg gåsehud hver gang, jeg tænker på det.

Uddrag af artikel i Se og Hør
Den 77-årige Kirsten Kaldahl har bogstaveligt talt fået et nyt syn på livet – selv om øjenlægerne havde sagt, at hun skulle vænne sig til at være blind resten af livet.
Hun blev ramt af en blodprop i hjernen. Oven i det fik hun også en hjerneblødning. To gange. En virussygdom gjorde tragedien fuldkommen. Synsnerven tog skade, og den gamle kvinde blev total blind.
Selv om hun havde lært sig selv at lave mad i mørke og bevæge sig rundt i sin lejlighed, så havde Kirsten Kaldahl aldrig accepteret tanken om at skulle være blind resten af sine dage.
Redningen kom sidst i november. En god veninde kom glædestrålende på besøg: ”Jeg er blevet kureret for mit kikkertsyn hos en akupunktør i Aulum, og jeg har bestilt tid til dig, Kirsten”.
Et par dage senere var den blinde kvinde til sin første behandling, hos akupunktør John Boel – 4 år efter hun mistede synet.

Det går fremad
Siden er det gået stadig fremad, og da SE og HØR overværede en behandling hos akupunktøren, kunne Kirsten Kaldahl se en flue flyve rundt oppe under loftet.
Når nålene engang i mellem gør lidt ondt, tager Kirsten Kaldahl det med et smil og en frisk bemærkning. For hvad betyder en smule smerte, når hun har fået synet igen.