Alle BMA-metoder: 7-dages-kursus i Aulum den 19. - 25. oktober 2024

Master Akupunktur Uddannelse

Måske Den Bedste Akupunktur Uddannelse i Europa

Nu kan vi både se og høre hinanden

Uddrag fra Familie Journalen

nu-kan-vi-baade-se-og-hoere-hinanden-inge-og-kaareI 1986 blev Inge Gjeding ramt af en hjerneblødning. Omtrent samtidigt begyndte synet at svigte på grund af øjenforkalkning, en sygdom der årligt rammer omkring 10.000 mennesker. Den tidligere sygeplejerske, der er bosat i Vejen i Sydjylland, var ked af det. Selvfølgelig vidste hun, at dåbsattesten ikke længere var dug frisk, men nogen olding var hun da ikke. Kunne det passe, at hun i en alder af 52 år skulle ”finde sig i” langsomt at blive frarøvet synet? Var det ikke nok, at hun efter 4 diskusprolapser og to brud på rygsøjlen havde konstante smerter?

Derfor kendte Inges glæde ingen grænser, da hun i et ugeblad læste en artikkel om akupunktør John Boel i Aulum ved Herning.

Mødte kærligheden

To år før sit møde med John Boel traf Inge en anden mand, Kaare Stensgaard, som er 6 år ældre end hende. Dette møde blev også et møde med kærligheden for de to modne mennesker. Men på et enkelt punkt kunne de dog ikke blive enige.

Kaare var sikker på, at alt det pjat med at stikke nåle i folk var en gang svindel og humbug. Alligevel indvilgede han i at agere chauffør, når Inge tog den lange vej fra Vejen til Aulum.

Månederne gik og Inge fik det stadig bedre. Til gengæld havde Kaare problemer. Mange års arbejde som snedker og tømrer havde ødelagt hans hørelse. Først på det ene øre og for fem år siden også på det andet.

”Ja, vi var et kønt par” smiler Inge. ”Jeg kunne næsten ikke se og Kaare kunne næsten ikke høre. En almindelig samtale kunne han umuligt følge med i”.

Kaare overgav sig

Efterhånden som Inge fik det bedre og bedre, måtte Kaare revidere sin opfattelse af akupunktur. Mon det alligevel var værd at prøve? Ud over hørelsen døjede han jo også med nogle grimme skinnebenssår på grund af kredsløbsforstyrelser.

Det endte med, at han vovede forsøget. Den 3. april satte John Boel for første gang nålene i den ellers så skeptiske Kaare – og med det samme, var der gode resultater.

Nu kunne Kaare igen følge med i en almindelig samtale. Og sårene på skinnebenene – ja, de forsvandt også.

I det hele taget smilede lykkens gudinde til det ellers hårdt prøvede par i denne periode.

Det er ikke usædvanligt at støde på patienter fra Tyskland eller det øvrige Skandinavien hos Boel Akupunktur. Og den største fjer i hatten var nok, da kineserne inviterede ham til Kina for at fortælle om behandlingerne for øjenforkalkning. Det sker vist sjældent for en nordbo, at han inviteres til akupunkturens hjemland for at lære fra sig.

Tilbage til forsiden