Alle BMA-metoder: 7-dages-kursus i Aulum den 19. - 25. oktober 2024

Master Akupunktur Uddannelse

Måske Den Bedste Akupunktur Uddannelse i Europa

Nu kan Johannes se igen

Uddrag fra

a2Det er ikke mindre end et mirakel. Efter ganske få behandlinger med akupunktur kan jeg i dag se så meget, at jeg kan læse avisen og se fjernsyn. Jeg nyder farverne i naturen og behøver ikke længere at nøjes med lydene. Det er, som om jeg er blevet født på ny.

Forhenværende fabrikant Johannes Poulsen (79), Herning, havde indstiller sig på, at han skulle leve sit otium som blind. I løbet af ganske få år var hans syn blevet så svækket, at han havde svært ved at klare sig uden hjælp. Hans daglige cykelture blev til spadsereture med ledsager, men det værste for ham var, at han ikke kunne nyde naturen i fulde drag: Farverne, blomsterne, fulgene…

Johannes Poulsen, der led af dobbeltsyn, og forkalkning i øjnene, er en af de hundrede, af personer, som er blevet hjulpet af akupunktøren John Boel i Aulum, mellem Holstebro og Herning. John Boel har opnået bemærkelsesværdige resultater: et morsomt eksempel er, at han fik sundhedsministeren på Sri Lanka på benene igen. ”Jeg var på Sri Lanka for at undervise, da ministeren blev båret ind. Efter få behandlinger kunne han igen gå rundt” fortæller John Boel og viser et takketelegram fra sundhedsministeren.

John Boel garanterer ikke de mennesker, som kommer til ham, at de kan blive hjulpet, men siger, at otte ug af ti bliver raske igen. Og det er vel at mærke mennesker, som er blevet opgivet af det etablerede sundhedssystem.

John Boel er blevet specialist i at hjælpe folk med øjensygdomme, bl.a. ældre, som har fået forkalkninger i øjnene: Folk, som kommer her med øjensygdomme, har ofte grøn stær, eftervirkninger fra ulykker eller stød, grå stær i begynderstadiet og eftervirkninger fra hjernebødninger, øjenforkalkning og kikkertsyn.

Tilbage til forsiden