Alle BMA-metoder: 7-dages-kursus i Aulum den 19. - 25. oktober 2024

Master Akupunktur Uddannelse

Måske Den Bedste Akupunktur Uddannelse i Europa

John Boel reddede Madonna fra døden

Uddrag fra Dagbladet

madonnaEskehøjgårds Madonna, en smuk femårig New Forest pony hoppe, som for nogle måneder siden blev ramt af en uforklarlig sygdom.

– Først troede vi det var almindelig forstoppelse, men det viste sig at være en mystisk kolik-lignende sygdom. Hesten spiste næsten intet, mistede livslysten, var svag og afkræftet. Vi havde dyrlæge til hende adskillige gange, men lige meget, hvilke blodprøver han tog og hvilke piller han gav hesten, kunne han ikke finde ud af hvad det var. Efter halvanden måned sagde han, at hvis den sidste behandling ikke hjalp, måtte vi hellere skyde Madonna, fortæller Niels E. Nielsen.

Et nej ændret til ja

Men så var det, at Hilda, der har gået til behandling hos John Boel, med et godt resultat, fandt på, at hun ville spørge ham. Jeg har ellers ikke haft meget fidus til den slags, men der kunne jo ikke ske noget ved at spørge. Boel sagde nej i første omgang, men ombestemte sig. Næste gang Hilda kom op til ham, sagde han, at han godt ville prøve. Da han ikke havde prøvet akupunktur på dyr før, var det et forsøg, som ikke skulle koste os noget, men han ville på den anden side heller ikke erstatte hesten, hvis den døde.

Straks efter den første behandling fik den det bedre, begyndte at spise og sidenhen er det gået jævnt fremad for hende. Hun fik yderligere et par behandlinger med akupunktur, og hver gang var der store fremskridt. I dag er hun helt ovre sygdommen. Hun er helt på toppen, danser og hopper, når hun er på fold, så det er en fornøjelse, siger Niels E. Nielsen.

 Fået et andet syn på akupunktur

– For mig, der altid har været skeptisk over for alternative behandlinger, har det været en både underlig og spændende oplevelse. Jeg må indrømme at jeg har fået et andet syn på akupunktur. Jeg bøjer mig for resultatet, for en hest kan jo ikke helbredes ved, at den tror på det. Også dyrelægen er imponeret. Det var tydeligt for alle, at dyret fik det langt bedre så snart den havde fået akupunkturbehandlinger, siger Niels E. Nielsen.

John Boel fortæller, at han følte sig lidt usikker i starten, fordi han ikke havde prøvet at behandle dyr før.

Principperne er de samme for dyr og mennesker, og da jeg følte hesten op langs rygraden, fandt jeg med det samme tre ubalancer i kroppen, så jeg vidste hvor jeg skulle sætte ind, oplyser John Boel, der har modtaget en stor flot sammenplantning i gave fra Madonna og hendes taknemmelige ejere.

Tilbage til forsiden