Alle BMA-metoder: 7-dages-kursus i Aulum den 19. - 25. oktober 2024

Master Akupunktur Uddannelse

Måske Den Bedste Akupunktur Uddannelse i Europa

Jeg fik livsglæden tilbage

Uddrag fra Hjemmet

a43En piskesmældslæsion vendte op og ned på Hanne Søgaards tilværelse. Hun fik ulidelige smerter og måtte opgive sit arbejde. Hendes livsglæde forsvandt. Det samme gjorde hendes tolerancetærskel over for mand, børn, familie og venner. Først efter 3 år lykkedes det for Hanne at få den rigtige hjælp.

Da Hanne Søgaards bil bankede frontalt ind i en mur, stoppede den brat. Det gjorde hendes tilværelse som livsglad, udearbejdende hustru også. Alt det gode i hendes liv gik i stå. Arbejdsevnen forsvandt. Livslysten stod på laveste blus.

I 3 år prøvede hun så at sige alt for at komme op af det sorte hul, hendes liv var endt i. Til slut gik hun meget mod sin vilje til akupunktør. Det blev stigen, der hjalp hende op af hullet.

Den 39-årige Hanne Søgaard fra Naur ved Holstebro havde pådraget sig en såkaldt piskesmældslæsion ved biluheldet. En kvæstelse, hun tidligere havde trukket på skulderen af, når hun hørte om folk, der var gået helt i sort med nakkesmerter, træthed, svækket koncentrationsevne, depressioner og mange andre usynlige symptomer. I dag har Hanne Søgaard selv erfaret, at piskesmældsramte er en ilde stillet gruppe.

Akupunktur

Siden ulykken har Hanne Søgaard, der er udlært dekoratør, været sygemeldt. 22 forskellige speciallæger og sagsbehandlere har hun været henvist til i de 3 år, blandt andet med henblik på erstatning, som hun har fået. Men helbredet og hendes livskvalitet kunne ingen af de mange eksperter hjælpe hende med at få forbedret.

Men så læste Bo i en avis, at den kendte akupunktør John Boel i Aulum var i gang med et stort landsdækkende piskesmældsprojekt.

Hanne var pessimistisk, men indvilligede modvilligt i at prøve. Og efter 5 behandlinger havde hun fået en næsten smertefri tilværelse. Et halvt år senere mødte hun fuld af selvtillid op til en jobsamtale, og fik et ønskejob. Nu er hun i arbejde igen, og bysbørnene i Naur kan jævnligt se hende stryge forbi på landevejen gennem byen. Glad og smilende.

Akupunkturen har virket godt på mig, siger Hanne Søgaard, der hver dag nyder sit nye liv. Men hun tænker stadig med afsky tilbage på den skæbnesvangre dag.

Tilbage til forsiden