Alle BMA-metoder: 7-dages-kursus i Aulum den 19. - 25. oktober 2024

Master Akupunktur Uddannelse

Måske Den Bedste Akupunktur Uddannelse i Europa

BMA: Synergi, videnskab og virkning

Hvorfor er Boel Moderne Akupunktur (BMA) bedre end andre behandlingsmetoder?

Der er tre grunde:

  1. BMA indeholder 22 nye videnskabelige opdagelser
  2. Der er en stærk synergivirkning mellem de 10 BMA-metoder
  3. BMA kan ændre voksne stamceller til alle andre celler

AcuNova er en enestående akupunktur metode, så hvorfor skal man lære de ni andre BMA-metoder?

Det kan siges meget kort:

En AcuNova akupunktør kan hjælpe 70-75% af sine patienter. Med alle 10 BMA-metoder kan en dygtig behandler hjælpe ca. 85% af alle patienter.

BMA-elever lærer at behandle kroniske sygdomme, som ifølge lægevidenskabens lærebøger er uhelbredelig, f.eks. nervebetændelse i benene, slidgigt og KOL.

Her er dokumentationen: BMA virker

I pressen hører man ofte, at det ikke er dokumenteret, at akupunktur virker.

Det er “Fake News”.

Det er fuldstændig dokumenteret, at BMA virker:

På YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCMOb0zJRVQNs8c40SB4G2eg kan du se filmklip med mere end 100 patienter, der bl.a. fortæller, hvordan “uhelbredelige” øjensygdomme betød, at de mistede kørekortet pga. øjensygdomme, og at de efter Moderne Akupunktur behandling, helt eller delvist fik synet tilbage, og fik kørekortet igen.

Andre patienter med diskusprolaps fortæller om, at de blev smertefri og ikke længere behøvede at tage medicin. Næsten døve fortæller, hvordan de kan høre igen. Patienter med piskesmæld gik fra et stort forbrug af smertestillende piller hver dag til ikke længere at skulle tage medicin. Patienter med følelsesløse fødder pga. nervebetændelse fik følelsen tilbage, osv. osv.

Det drejer sig om patienter, der var blevet opgivet af lægevidenskaben og som havde mange smerter, men som efter behandling med BMA har færre eller slet ingen smerter, og som igen kan leve et normalt liv.