Alle BMA-metoder: 7-dages-kursus i Aulum den 19. - 25. oktober 2024

Master Akupunktur Uddannelse

Måske Den Bedste Akupunktur Uddannelse i Europa

Hvordan vælger du den bedste akupunktur uddannelse?

Vil du læse en bog om, der er skrevet af én, der ikke selv har været i nærheden af at opnå succes?

Nej, vel.

Det gælder naturligvis også inden for helbredelsens kunst.

Når du skal vælge en akupunktur skole, som du baserer din fremtid på, vil du naturligvis vælge en instruktør, der selv har skabt resultater.

Se her hvilke resultater familien Boel har opnået:Boel Moderne Akupunktur virker

Fra den spæde start i et parcelhus på 130 kvm. har vi skabt Verdens største akupunktur klinik og Europas største akupunktur skole, der har uddannet flere elever end samtlige danske akupunkturskoler – tilsammen!

Vi har udviklet 11 Moderne Akupunktur metoder og John Sr. Er udnævnt til ”Århundredes Akupunktør”.

Vi har medvirket i mere end 300 dag- og ugebladsartikler, samt over 200 fjernsynsudsendelser, hvoraf den største var på SAT1 i Tyskland – tre kvarter live med 10-12 millioner seere.

Vi har forelæst på kongresser samt afholdt kurser i Danmark, Norge, Sverrig, Kina, Taiwan, Cuba, Tyskland, Schweiz, Østrig, Italien, Spanien og England

Den viden stiller vi til rådighed for vore elever. Vi tilbyder at lære dig de principper der ligger bag vores succes – og det har vi stor erfaring i.

I den forbindelse har vi en stor fordel: Der findes ikke nogen bedre behandlingsmetode end de 11 Boel Moderne Akupunktur metoder, der er skabt på basis af ældgammel kinesisk medicin samt 22 nye videnskabelige opdagelser.

Der er naturligvis dit valg….

No 1 in Acupuncture Education.