Alle BMA-metoder: 7-dages-kursus i Aulum den 19. - 25. oktober 2024

Master Akupunktur Uddannelse

Måske Den Bedste Akupunktur Uddannelse i Europa

Forskning sammen med Beijing Eye Hospital, Kina

Så rykker vi ……………..Dr Wang og dr Liang

Forskningen med kineserne rykker nærmere.

For et år siden holdt jeg kursus for godt 20 øjenlæger, på Eye Hospital of China Academy of Chinese Sciences, i daglig tale: Beijing Eye Hospital, der er det førende øjensygehus i Kina.

Desuden behandlede jeg en del øjenpatienter på hospitalet.

Kineserne var så interesseret i Boel Moderne Akupunktur, at de ønsker at forske sammen med os. Derfor har vi holdt kontakten ved lige, og talt sammen flere gange. Ledende kinesere har bl.a. været i Norge, hvor vi mødtes på St. Olav klinikken.

Kontakten til kineserne er skabt af Erik og Ole Jørgen fra St. Olav Helseklinik, der er vore tidligere elever.

Forleden havde professor Lina, Beijing Eye Hospital, Erik, Ole Jørgen og jeg et telefonmøde over WeChat, der er den kinesiske udgave af Skype.

Vi er nu enige om køreplanen for forskningen i behandling af øjensygdommen, tør AMD, der er den hyppigske årsag til klinisk blindhed.

Vestlig lægevidenskab kan ikke helbrede eller forbedre tilstanden hos tør AMD patienter.

Vi er enige om, at begynde med et pilotprojekt, der involverer 120 AMD patienter. Nordmændene, kineserne og jeg (Akupunktur Universitetet) behandler hver 20 patienter. Desuden skal der være 3 x 20 kontrol patienter, der ikke bliver behandlet.

Alle 120 AMD patienter bliver målt af eksperter efter alle kunstens regler – før, under og efter forsøget.

Vi bruger hver især forskellige akupunktur metoder.

Protokollen udfærdiges af professor Lina, og hendes medarbejdere på Beijing Eye Hospital, da de har forskningserfaring på højt niveau.

Når pilotprojektet er færdigt, går vi i gang med videnskabelig forskning, baseret på de erfaringer vi får fra pilotprojektet.

Anden milepæl passeret!

Tilbage til forsiden