Alle BMA-metoder: 7-dages-kursus i Aulum den 19. - 25. oktober 2024

Master Akupunktur Uddannelse

Måske Den Bedste Akupunktur Uddannelse i Europa

Daniela (29)

Født to måneder for tidlig. Hun blev blind, fordi hun fik for meget ilt i kuvøsen.

Uddrag af et brev fra Daniela Ostermann til John Boel:

“På søndag er det 7 uger siden at vi var i Aulum. Som tiden flyver af sted, det er ikke til at forstå. Jeg kan med glæde fortælle dig John, at mine øjne er meget bedre, og jeg er sikker på, at den nye behandlingsform er fantastisk, idet mit venstre øje bliver bedre og bedre. Når jeg kommer hjem fra Aulum , opdager jeg altid nye ting i huset og på arbejde. Hver gang må jeg undre mig: har tingene altid været der? Da jeg kom hjem, lagde jeg mærke til ryggen på sofaen, det store spejl på badeværelset, og da mor gjorde rent i køkkenet, så jeg for første gang, hvordan det blev gjort. Da vi var ude at handle, så jeg også kurven fuld af friske æbler og senere vandhanen i køkkenet.”

Var blind i 30 år

Daniela Ostermann er fra Østrig. Hun fik en dårlig start på livet for godt 30 år siden. Hun blev født 2 måneder for tidlig, og blev lagt i kuvøse. Det reddede hendes liv, men tog hendes syn. På den tid kunne man på sygehuset ikke vurdere, hvor meget ilt et barn skulle have i kuvøsen. Daniela fik for meget, hvilket bevirkede at hun blev blind.

Uddrag af øjenlæge Dr. Franz’ (Østrig) journal:

”Efter behandling hos John Boel i Danmark i foråret oplevede hun lysfølsomhed. Nu har hun været hos Boel 4 gange og kan se forskel på håndryg og -flade. Patienten kan genkende fingre. Akupunkturbehandlingerne har altså givet hende så meget syn, at hun kan orientere sig. Boel siger, at videre behandlinger er nødvendige, for at gøre det endnu bedre. Jeg støtter dette forslag”.