Alle BMA-metoder: 7-dages-kursus i Aulum den 19. - 25. oktober 2024

Master Akupunktur Uddannelse

Måske Den Bedste Akupunktur Uddannelse i Europa

Blind verdensmester fik synet tilbage

Torgun fra Norge blev total blind som 13-årig, efter en færdselsuheld.
De bedste øjenlæger var enige: Synscentret i hjernen var skadet, så hun ville aldrig blive i stand til at se. Hun ville forblive blind resten af livet.
Torgun begyndte at løbetræne, og var så viljestærk at hun blev verdensmester i både 800 m og 1500 m løb for blinde.
MEN, hun var hun aldrig helt lykkelig – aldrig. Blindheden overskyggede lykken.
Som 22-åring kom hun til Boel Akupunktur og allerede efter en uges behandling med Boel Moderne Akupunktur (BMA) kunne hun se sin mand og sin søn på 2 år – for første gang.
Hun var til behandling i Danmark otte gange – en uge hver gang, og synet blev bedre og bedre. Så godt, at hun en dag glædestrålende kunne ringe til John Boel og råbe: ”Jeg har fået kørekort”.
Endelig nåede lykken hende og hendes familie!
Som altid, når vi har hjulpet en patient der er opgivet af lægevidenskaben, føler vi hos Boel Akupunktur også en usigelig lykke.
Der er nok ikke noget bedre end at være i stand til at hjælpe et medmenneske der er i nød.
Denne lykkefølelse gælder ikke kun medarbejderne hos Boel Akupunktur. Den gælder også de BMA-elever, der dagligt udfører små eller stor mirakler.
Af de alt i alt 9.000 øjenpatienter der er behandlet hos Boel Akupunktur, var kun 20 total blinde – 11 af disse kom til at se, selvom de alle var opgivet af øjenlæge-videnskaben.
Du kan få flere oplysninger om de 10 BMA-metoder ved at deltage i vores kurser.
På www.ModerneAkupunktur.dk kan du få informationer om, hvordan du kan lære at behandle blinde og svagsynede samt andre kroniske patienter