Alle BMA-metoder: 7-dages-kursus i Aulum den 19. - 25. oktober 2024

Master Akupunktur Uddannelse

Måske Den Bedste Akupunktur Uddannelse i Europa

Her er beviset: Moderne Akupunktur virker

Som alternativ behandler hører man ofte, at det ikke er dokumenteret, at akupunktur virker.

Hvis behandlingen blot blev dokumenteret, så ville den blive tilbudt på hospitaler!

Det passer bare ikke. Det er fuldstændig dokumenteret, at det virker.

På YouTube. https://www.youtube.com/channel/UCMOb0zJRVQNs8c40SB4G2eg kan du se 104 patienter, der dokumenterer, at de er blevet hjulpet, hvor lægevidenskaben ikke kunne hjælpe dem.

Patienter fortæller bl.a., hvordan “uhelbredelige” øjensygdomme betød, at de mistede kørekortet pga. øjensygdomme, og at de efter moderne akupunkturbehandling, helt eller delvist fik synet tilbage, og fik kørekortet igen.

10 total blinde, som lægevidenskaben ikke kunne hjælpe, blev seende efter Moderne Akupunkturbehandling: https://moderneakupunktur.dk/nyheder/

Andre patienter med diskusprolaps fortæller om, at de blev smertefri og ikke længere måtte tage medicin. Næsten døve fortæller, hvordan de kan høre igen. Patienter med piskesmæld gik fra et stort forbrug af smertestillende piller hver dag til ikke længere at skulle tage medicin. Patienter med følelsesløse fødder pga. nervebetændelse fik følelsen tilbage.

Det drejer sig om patienter, der var blevet opgivet af det offentlige system og som havde mange smerter, men som efter behandling med Moderne Akupunktur har færre eller slet ingen smerter, og som igen kan leve et normalt liv.

Der findes mange flere historier om, hvordan alternative behandlere hjælper mennesker, der er opgivet af det offentlige system. Alternativ behandlings virkningsfulde effekt er dokumenteret, hvilket de mange gode resultater viser.

Hos Akupunktur Universitet uddanner vi hvert år mange nye og dygtige akupunktører. Indtil videre er der uddannet 5.000 akupunktører i 50 lande, som har gode resultater med deres behandlinger. Vi har desuden påbegyndt et samarbejde med Beijing Eye Hospital i Kina, hvor vi skal forske i øjensygdommen AMD. Dette samarbejde kan forhåbentlig være med til at udvide samarbejdet mellem alternative behandlere og læger, også i Danmark.

Mange alternative behandlingsformer virker! Men hvordan virker de? Det er det store spørgsmål.

Der mangler nemlig forskning inden for alternativ behandling herunder undersøgelser af, hvordan de enkelte behandlingsformer virker. Det er en stor opgave, der kræver mange ressourcer. De fleste ressourcer inden for forskning kommer fra medicinalvareindustrien. Denne er naturligvis ikke interesseret i at forske i behandlinger, der ikke involverer kemisk medicin. Opgaven vanskeligøres desuden af, at de alternative behandlere i løbet af deres uddannelse hverken får undervisning i, hvordan man udfører videnskabelig forskning eller hvordan man søger forskningsmidler.

Desværre kræves det i øjeblikket, at man har udført videnskabelig forskning for at en metode bliver anerkendt i det offentlige system, men det betyder jo ikke, at metoden ikke virker eller at den ikke er dokumenteret.

Tilbage til forsiden