Moderne Akupunktur

Måske De Bedste Akupunktur Kurser i Europa

Olav (66)

Mistede synet pga. grøn stær. Olav er nordmand og havde været blind et par år. Efter den første uges behandling kunne han skimte lidt, og efter 30 behandlinger var synet så godt, at han kunne se nummerpladerne på bilerne.

 

Herning Folkeblad skrev:

Lykkelig norsk familie

Laila Arnesen fra Fredrikstad i Norge har tilbragt hele ugen i Aulum med sine forældre, Johanne og Olav Sneve, og den ti-årige datter, Maria Theresa. De har alle fire fået behandlinger ugen igennem.

John Boel har behandlet mange nordmænd. Helt fra Færøerne har der været besøg. Det var en ældre, blind mand, der var her i sommer, og som efter nogle behandlinger fik så meget syn og dermed orienteringssans igen, at han nu selv kan gå omkring. – Jeg læste i et ugeblad om John Boels resultater, fortæller Laila Arnesen. Derfor sendte vi min far herned.

Olav Sneve: Jeg var helt blind. Jeg lider af grøn stær, og synet er blevet dårligere og dårligere igennem de seneste 13 år.

Efter seks behandlinger begyndte synet at komme tilbage. Jeg kunne begynde at se mennesker omkring mig, og nu er synet så godt, at jeg kan se bilernes nummerplade.

 

JB: Olav er en videnskabelig sensation. Alle øjenlæger ”ved”, at man ikke kan få synet igen, når man er blind pga. grøn stær.