Moderne Akupunktur

Måske De Bedste Akupunktur Kurser i Europa

Torgunn (23)

Torgunn fra Norge havde været udsat for et færdselsuheld og havde været total blind i 10 år, da vi behandlede hende første gang. Allerede efter en uges behandling kunne hun se svagt. Med dette svage syn så hun for første gang sin søn, der nu var to år gammel, og sin mand, som hun nu havde været gift med i tre år.

Hun havde været i behandling hos os i alt otte gange á en uge, da hun en dag pludselig ringede og sagde: ”Jeg ringer bare for at sige, at jeg har fået kørekort”.

Det er ikke svært at forstå den lykke, der lyste ud af Torgunns stemme. Hun havde fået at vide af de bedste øjenlæger i Norge, at hun ville være blind resten af sit liv.

Det er flere år siden nu, og Torgunn ser stadigvæk normalt.

Jeg har ikke tænkt over dette før nu, hvor jeg sidder og skriver dette): Det er egentlig mærkeligt, at ingen øjenlæger har kontaktet os og spurgt, hvordan dette var muligt. Jeg tænker her på alle ”de andre Torgunner”, der findes rundt omkring i verden, som må leve deres liv i mørke, fordi de aldrig fik fortalt, at de har en mulighed for at få i al fald noget af synet igen.

Torgunn er desuden en rigtig sportspige: Verdensmester i 800 m og 1500 meter løb for blinde.

Patienter, der har synsproblemer efter slaganfald, f.eks. ved et færdselsuheld, har omkring 80% chance for at komme til at se bedre.