Moderne Akupunktur

Måske De Bedste Akupunktur Kurser i Europa

Kan man lære akupunktur på en uge?

Kinesisk akupunkturL1070524

Kineserne har anvendt akupunktur i mange hundrede år. I begyndelsen blev det anvendt til forebyggelse af sygsomme, men de sidste årtier benyttes det mere og mere til helbredelse af en lang række sygdomme.

Det er nok ingen hemmelighed, at kinesisk akupunktur (TCM akupunktur *) er meget svær at lære.  Af flere grunde: TCM akupunktur blev til i en meget anderledes kultur. Ordene og begreberne var forskellige fra vores, faktisk eksisterer de ikke i den vestlige verden – derfor er oversættelse svær – næsten umulig. Nogle organer og kropsvæv findes ikke i vestlig medicin, f.eks. er milten og bugspytkirtlen kun et organ i TCM. Nerver bliver oversat til sener, osv.

Det bevirker, at det tager meget lang tid at lære TCM akupunktur. Der kunne nævnes mange andre eksempler, men lad det være nok for at forstå, at det for nogle er meget svær at lære TCM akupunktur for vesterlændinge.

Jeg ved det om nogen, da jeg har gennemført fire TCM uddannelser.

Flere autoriteter har gennem tiderne forsøgt at forenkle TCM akupunktur. Et af de bedste eksempler er dr. Tans Balance Metode. Det lykkedes for dr. Tan: Det var muligt at lære hans system på bare 2 x 4 dage. Det betød, at man på bare en uge kunne lære mere om akupunkturbehandling, end de fleste lærer på to år.

Dr. Tan blev betragtet som verdens bedste kinesiske akupunktør – han var også min patient og gode ven.

Han ændrede tusindvis af akupunktørers syn på, hvor hurtig man kan lære akupunktur.

Den gamle mester var aktiv indtil sin død i 2015.

Boel Moderne Akupunktur (BMA)

Den 2. januar 2000 begyndte et eventyr, der har ændret livet for mange millioner mennesker verden over.

Denne mindeværdige dag, blev AcuNova akupunktur – der dengang hed Akupunktur 2000 – for første gang præsenteret for offentligheden på en international kongres med deltagere fra mere end 100 lande. AcuNova er den første Boel Moderne Akupunktur (BMA) metode.

AcuNova gjorde så dybt et indtryk på bestyrelsen for ”Det Åbne Internationale Universitet for Komplementær Medicin”, at de udnævnte mig til Århundredets Akupunktør på baggrund af opdagelsen (billede).

AcuNova var som sagt den første metode, jeg udviklede. Siden da er der sket rigtig meget. AcuNova er effektiv til behandling af de fleste helseproblemer – men desværre kan vi ikke hjælpe alle med AcuNova alene.

 

Derfor har jeg udviklet yderligere 11 moderne akupunktur metoder, som tilsammen hedder: Boel Moderne Akupunktur (BMA).

 

BMA (Boel Moderne Akupunktur) bygger på vestlige videnskabelige principper. Selvom BMA kan anvendes til forebyggelse, er det fra starten skabt til behandling af både akutte og kroniske sygdomme.

BMA metoderne har tre ting til fælles:

  1. Alle metoder kan behandle alle mulige og umulig sygdomme.
  2. De har hver især deres specialer, hvor de er særlig virksomme til behandling af specifikke sygdomme i forhold til andre metoder.
  3. De er meget lette at lære

Når du behersker samtlige 12 metoder, kan du hjælpe ca. 90% af både akutte og såkaldte kroniske patienter.**)

Siden den spæde start er AcuNova og de andre BMA metoder blevet meget populære. Indtil nu, har vi uddannet mere end  7.000 læger og alternative behandler fra 54 lande.

Hvert minut bliver mere end 30 patienter verden over behandlet af én af disse elever.

Alle Boel Moderne Akupunktur metoder kan behandle alle mulige og umulige sygdomme.

Desuden har de forskellige specialer, hvor de er særlig virksomme i forhold til andre akupunktursystemer.

Hvert minut bliver ca. 30 patienter verden over behandlet af en af de disse elever.

Det mest overraskende er måske, at det kun tager en uge at lære alle BMA metoderne. Indtil nu, har der ikke været en eneste, der ikke har været i stand til at lære det.

Eleverne kan invitere smertepatienter til at blive behandlet under uddannelsen: Indtil videre har vi behandlet over 500 smertepatienter og vi har været i stand til at hjælpe mere end 90% af disse patienter, hvoraf de fleste var opgivet af akupunktører, læger og speciallæger.

Dele af BMA har været præsenteret på internationale kongresser i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, Østrig, Schweiz, Italien, Holland, England, Spanien, Cuba, Taiwan og Kina.

*) TCM akupunktur. TCM er forkortelse for Traditionel Chinese Medicine – Traditionel Kinesisk Medicin.
**) BMA kan ikke helbrede: Kræft, Dissemineret Sklerose (MS), ALS, AIDS, Cystisk Fibrose, Parkinsonisme, Alzheimers, Diabetes 1, Spastikere, Down- og nogle få andre medfødte syndromer

Tilbage til forsiden