Alle BMA-metoder: 7-dages-kursus i Aulum den 19. - 25. oktober 2024

Master Akupunktur Uddannelse

Måske Den Bedste Akupunktur Uddannelse i Europa

5-dages kursus

Forudsætningen for deltagelse i et Boel Moderne Akupunktur 5-dages kursus: Man har gennemført AcuNova- eller Akupunktur 2000 kursus hos os.

En dygtig AcuNova Akupunktør kan hjælpe omkring 80% af alle de mennesker, der kan behandles med akupunktur.

Nu opgraderer vi til businessclass.

På 5-dages kurset lærer du nemlig at hjælpe yderligere 10% eller med andre ord – en Boel Moderne Akupunktur (BMA) specialist kan hjælpe 9 ud af 10 af alle de patienter, der kan behandles med akupunktur inkl. såkaldte kroniske uhelbredelige sygdomme.

Verdens bedste akupunktør

Dr. Richard Tan, blev af kollegaer verden over betegnet som verdens bedste akupunktør.

Jeg er pavestolt over, at dr. Tan, ud over at være min patient, også var min gode ven.

Derfor udvekslede vi ideer og tanker om dette og hint, bl. a. om at forenkle akupunktur og akupunkturundervisning – hvis vi samtidig kunne forbedre resultaterne.

Dr. Tan udviklede et meget forenklet kinesisk akupunktursystem: “Dr. Tans Balance Metode” – der er så enkel, at man kan lære den på blot otte dage.

Århundredets Akupunktør

Vi er kommet til samme resultat– blot med Moderne Akupunktur, hvor Tan anvendte kinesisk. I løbet af en uge, lærer eleverne alle otte Boel Moderne Akupunktur metoder, så de bliver i stand til effektivt at opnå såkaldte signifikante resultater hos omkring 90% af de patienter, der kan behandles med akupunktur.

Den første del af uddannelsen hedder AcuNova akupunktur og varer tre dage, og de øvrige syv Boel Moderne Akupunktur metoder kan eleverne derefter lære på 5 dage.

Under ”MODERNE AKUPUNKTUR” i menuen kan du læse om de fantastiske muligheder Boel Moderne Akupunktur indeholder.

Tilbage til forsiden