4-DAGES KURSUS – Aulum den 4-7 april 2019

5.500 DKK

Betingelse for deltagelse i 4-dages                        Boel Moderne Akupunktur uddannelse:      Gennemført 3-dages AcuNova kursus

Tid & sted:

Torsdag Kl. 10 – 16

Fredag og lørdag kl. 9 – 16

Søndag kl. 9 – 13

Akupunktur Universitetet

Søndermarken 2

7490 Aulum

Varenummer (SKU): 1 Varekategori:

Boel Moderne Akupunktur uddannelse (BMA)

AcuNova er effektiv til behandling af de fleste helse problemer – men desværre kan vi ikke hjælpe alle med AcuNova alene.

Derfor har vi skabt 4-dages kurset med 9 andre Boel Moderne Akupunktur metoder. Kurset afholdes i Akupunktur Universitetets Kursuscenter i Aulum (ml. Herning og Holstebro)

Verdens bedste akupunktør

Dr. Richard Tan var, af kolleger verden over, anerkendt som verdens bedste akupunktør. Han var også min patient og gode ven. Derfor udvekslede vi ideer og tanker, bl.a. om at forenkle både akupunktur og akupunktur undervisning – og samtidig forbedre resultaterne.

Dr. Tan udviklede et meget forenklet kinesisk akupunktur system: ”Dr. Tans Balance Metode” – der er så enkel, at man kan lære den på blot otte dage.

Jeg lærte bl.a. forenklingens kunst af Master Tan.

Boel Moderne Akupunktur (BMA) består af ni Moderne Akupunktur metoder, og som du ved, varer AcuNova (Akupunktur 2000) tre dage. AcuNova er den første metode BMA metode.

En dygtig AcuNova akupunktør kan hjælpe 70-80% af alle de mennesker, der kan helbredes med akupunktur.

En behandler, der behersker alle ti BMA metoder, kan opnå signifikante resultater hos 80-90% af de patienter, der kan behandles med akupunktur. Man kan sige, at vi opgrader til businessclass.

Nu kommer vi til det (måske) bedste af det hele: Eleverne kan lære alle ti Boel Moderne Akupunktur metoder i løbet af en uge.

Eller med andre ord: På et intensivt 4-dages kursus lærer de kolleger, der har tager AcuNova / Akupunktur 2000 kurset, at hjælpe mere end 8 ud af 10 dine patienter – inkl. såkaldte kroniske uhelbredelige sygdomme.

Indtil nu har 5.500 elever fra 50 lande gennemført kursus i en eller flere BMA metoder

Det er baseret på deres erfaring, at vi kan sige med fuldstændig sikkerhed, at det er muligt at lære moderne akupunktur i løbet af en uge, (3 + 4 dage)

Forudsætning for deltagelse i 4-dages Boel Moderne Akupunktur Kursus: Gennemført AcuNova- eller Akupunktur 2000 kursus hos os.