MASTER AKUPUNKTØR – 500 lektioners uddannelse

Danmarks bedste akupunktur uddannelse?

Allerede den første uge, fra den 25. september – 1. oktober 2017, lærer eleverne at beherske 8 af de 9 unikke Boel Moderne Akupunktur metoder til perfektion.

De efterfølgende 14 måneder, foregår undervisningen den sidste lørdag hver måned, i Akupunktur Universitets 700 muddannelsescenter der ligger i Aulum (Herning kommune), med en god balance mellem teori og praktik, klasse- og E-undervisning.

Otte gange er der desuden praktik om søndagen.

(Hvis der er interesse for det, laver vi desuden et hold i København)

Du lærer en ny meridian hver måned – både forløbet og teorien. Hos Akupunktur Universitetet lægger vi vægt på, at du er i stand til at anvende det du har lært allerede dagen efter undervisningen. For at teknikken skal sidde fuldstændig fast, får du desuden adgang til 107 undervisningsfilm på Dropbox (Internettet).

Vi har forskellige unikke undervisningsmetoder, der betyder, at ordblinde og andre med indlæringsvanskeligheder er i stand til at følge undervisningen, på lige fod med såkaldte boglige elever.

Den sidste uge binder vi alle løse ender sammen samt fordyber os i TCM (Kinesisk Akupunktur)  teoriernes mysterier. Det foregår også i Aulum, hvor eleverne igen kan bo i Akupunktur Universitets værelser.

Du kan læse om hele uddannelsen på: www.akupunktur-universitetet.dk

Tilbage til forsiden