MASTER AKUPUNKTØR – 500 lektioners uddannelse

Hvorfor er MASTER AKUPUNKTØR uddannelsen Danmarks bedste akupunktur uddannelse?

Den korte forklaring: ”Det er hovedsagelig på grund af det eleverne lærer den første uge”

MASTER AKUPUNKTØR uddannelsen varer 14 måneder, og består af 504 lektioner – ligelig fordelt mellem teori op praktik.

Den første uge, fra den 3. – 9. september 2016, foregår undervisningen i Akupunktur Universitets 700 m2 hovedkvarter i Aulum (Herning kommune). Vi starter hver dag kl. 9, og fortsætter til sent eftermiddag – indtil vi er færdige med dagens program.

Det vigtigste eleverne lærer den første uge, er 7 af de 8 unikke Boel Moderne Akupunktur metoder – som de lærer at beherske til perfektion.

Eleverne lærer desuden øre akupunktur samt en kinesisk metode, der hedder ECIWO akupunktur.

De efterfølgende 14 måneder, foregår undervisningen den sidste lørdag hver måned, i Akupunktur Universitets Kursus ejendom. Ofte har vi desuden praktik den efterfølgende søndag.

(Hvis der er interesse for det, laver vi desuden et hold i København)

Du lærer en ny meridian hver måned – både forløbet og teorien. Hos Akupunktur Universitetet lægger vi vægt på, at du er i stand til at anvende det du har lært allerede dagen efter undervisningen. For at teknikken skal sidde fuldstændig fast, får du desuden adgang til 107 undervisningsfilm på Dropbox (Internettet).

Vi har forskellige unikke undervisningsmetoder, der betyder, at ordblinde og andre med indlæringsvanskeligheder er i stand til at følge undervisningen, på lige fod med såkaldte boglige elever.

Den sidste uge binder vi alle løse ender sammen samt fordyber os i TCM teoriernes mysterier. Det foregår også i Aulum, hvor eleverne igen kan bo i Akupunktur Universitets værelser.

Du kan læse om hele uddannelsen på: www.AkupunkturUniversitetet.dk

Tilbage til forsiden