3-DAGES KURSUS

AcuNova – er en ny behandlingsmetode, der er ved at revolutionere helsebranchen

Sidst i 1990’erne så et nyt behandlings-system dagens lys. Den nye metode fik navnet Akupunktur 2000. For at undgå sammenblanding med kinesisk akupunktur, ændrede vi senere navnet til AcuNova, der betyder Ny Akupunktur.

AcuNova akupunktur har sit udspring i lægevidenskab, og virker via nervesystemet og hjernen – i modsætning til kinesisk akupunktur, der virker via såkaldte meridianer. Det betyder at AcuNova er meget let at lære.

Erfaringen fra de 4.000 tidligere elever viser, at alle kan lære det, i løbet af bare tre intensive dage.

L1070532

Virkemekanismen

I og omkring alle led findes punkter, der er ekstrem virksomme til behandling af ca. 80 % af de såkaldt kronisk syge patienter som lægevidenskaben har opgivet med ordene: ”Det må du lære at leve med”

Forskning

Akupunktør John Boel, og tre videnskabsmænd med neurologen, dr. Poul Andersson i spidsen, brugte hundredvis af timer på at udforske det nye system.

Efterhånden som forskningen skred frem, blev de klar over, at AcuNova indeholdt nogle enestående potentialer, SOM IKKE TIDLIGERE ER SET, INDEN FOR NOGET ANDET KENDT SUNDHEDS-SYSTEM.

Hvad er hemmeligheden bag AcuNovas succes?

En sund og rask krop ”helbreder” normalt sig selv hele tiden. Denne naturlige helbredelsesproces kan imidlertid stoppe f.eks. på grund af: Arvelige faktorer, forgiftning, stråler, alvorlige skader, trauma, virus og bakterier samt mangel på næringsstoffer. AcuNovas hemmelighed er den enkle, at den kan genstarte den naturlige helbredelses-proces, når den er gået i stå. Eller med andre ord: AcuNova bruger naturens egen helbredelsesmetode til at behandle både symptomerne og årsagen til problemet.

Derfor er der ingen bivirkninger forbundet med en AcuNova behandling.

Udbredelse

AcuNova er blevet præsenteret på flere internationale akupunktur- og lægekongresser i Danmark, Norge, Sverige, Kina, Holland, England, Schweitz, Tyskland, Østrig, Spanien og Sri Lanka hvor ”Det Åbne Internationale Universitet for Komplementær Medicin” pga. opdagelsen af AcuNova hædrede John Boel med titlen: ”Århundredets Akupunktør” – som den første i verden.

Hvad kan ikke helbredes?

Med AcuNova og de andre syv Boel Moderne Akupunktur metoder kan man desværre ikke helbrede: Kræft, Dissemineret Sklerose (MS), AIDS, Parkinsons syge, Alzheimers, Cystisk Fibrose, Diabetes 1, Spastikere, Down- og nogle andre medfødte syndromer

Hvis patienterne er i underskud af vitale vitaminer, mineraler eller andre næringsstoffer, skal de have tilskud af disse for at blive helbredt.

Hvad kan behandles med succes?

Bortset fra ovenstående, er der ikke mange sygdomme, hvor AcuNova ikke er virksom.

Erfaringerne viser at AcuNova er specielt velegnet til behandling af:

Akutte smerter, fx sportsskader.

Kroniske smerter fx gigt.

Organiske sygdomme, fx Colitis

Autoimmune sygdomme, fx leddegigt

Allergi – alle former

Blinde og svagsynede, fx AMD

 

Er du interesseret i at blive akupunktør? Se se nedenstående.

Tryk her for at se kursusprogram

Tryk her for at se tid og sted

Tilbage til forsiden